Adatvédelmi tájékoztató

Köszönjük honlapunk iránti érdeklődését. Szeretnénk róla biztosítani, hogy a honlapunkon tett látogatása során összegyűjtött személyes adatait a Törvénytár 2018. évi 18 sz. törvényének megfelelően kezeljük (a továbbiakban: „a személyes adatok védelméről szóló törvény“).

1. Az adatkezelő adatai

Az Ön személyes adatait a Bridge Intelligent Translations s.r.o. vállalat kezeli, melynek székhelye: Mesačná 15, 821 02 Bratislava; statisztikai számjele: 50 169 441; bejegyezve a Bratislava III. Városi Bíróság által vezetett cégnyilvántartás Sro szakaszának 109113/B betétlapszáma alatt; e-mail-címe: info@intranslations.eu; telefonszáma: 00421-907-330-356 (a továbbiakban: Bridge Intelligent Translations s.r.o. vállalat).

2. Általános információk

Az alábbi információk tájékoztatást nyújtanak arról, hogy milyen adatokat kezelünk és miért, hogyan kezeljük azokat, mennyi ideig tároljuk őket, és hogyan biztosítjuk, hogy ön rendelkezhessen a személyes adatai felett.

3. Milyen adatokat rögzítünk?

Honlapunk látogatása során a látogatók különböző űrlapokon, például kapcsolatfelvételi űrlapon, regisztrációs űrlapon, felméréseken stb. önkéntesen leggyakrabban a következő személyes adatokat adják meg: név, e-mail-cím, telefonszám, postacím. Bizonyos adatok automatikusan tárolódnak a honlapunk látogatásakor: a látogató internetszolgáltatója, a látogató IP-címe, a szoftver böngészőjének verziószáma, a számítógép operációs rendszerének típusa, a honlap, amelyről a látogató hozzánk érkezett, a honlapunkon megnyitott aloldalak, a keresőkifejezések, amelyek a látogatót a honlapra vezették, stb. Ezek az információk nem minősülnek személyes adatoknak, és kifejezetten anonim módon kerülnek felhasználásra.

4. Hogyan használjuk fel az Ön személyes adatait?

Az általunk tárolt és feldolgozott adatok az alábbiak szerint kerülhetnek felhasználásra:

  • e-mailek és hírlevelek küldésére (a megrendelésével kapcsolatos információk és frissítések küldése, heti idézetek, hírek, tanácsok, tippek, szolgáltatásokkal kapcsolatos információk, közelgő eseményekről szóló tájékoztatás stb. küldése);
  • tranzakciók feldolgozására (a látogatók személyes adatait soha nem továbbítjuk harmadik személyeknek a látogatók kifejezett beleegyezése nélkül, kivéve a fizetési tranzakciók feldolgozásához szükséges adatokat);
  • honlapunk jobbítása érdekében (az öntől kapott információk és visszajelzések alapján rendszeresen fejlesztjük honlapunkat);
  • hogy ajánlatainkat az ön egyéni igényeihez igazítsuk;
  • versenyek, promóciók, felmérések, közvélemény-kutatások stb. eredményeinek feldolgozása érdekében.​ 

5. A személyes adatok megőrzési ideje

Az ön által önkéntesen megadott személyes adatokat a velünk folytatott utolsó interakciójától számított 3 évig őrizzük meg. A pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatos személyes adatokat pedig a tranzakció időpontjától számított 10 évig őrizzük meg.

6. Az Ön jogai

​Joga van személyes adatai helyesbítéséhez vagy törléséhez, kezelésük korlátozásához, valamint a kezelésük elleni tiltakozáshoz. A hírlevelekről bármikor leiratkozhat. Egyszerűen kattintson a hírlevélben található leiratkozási linkre, vagy írjon nekünk egy e-mailt, amelyben jelzi, hogy nem kíván hírleveleket kapni, és mi töröljük önt a hírlevéllistáról. Bármikor jogosult visszavonni a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását a következő e-mail-címen: info@intranslations.eu.

Reméljük, hogy honlapunkon kellemesen és biztonságban fogja érezni magát.

Ez a tájékoztató 2018. május 25-től érvényes.

JOGI FIGYELMEZTETÉS

A www.melindamarcziova.hu honlap tulajdonosa és üzemeltetője a Bridge Intelligent Translations s.r.o. vállalat; székhelye: Mesačná 15, 821 02 Bratislava, Szlovák Köztársaság; statisztikai számjele: 50 169 441; bejegyezve a Bratislava III. Városi Bíróság által vezetett cégnyilvántartás Sro szakaszának 109113/B betétlapszáma alatt; képviseletében: Ing. Melinda Marcziová, telefonszáma: +421 907 330 356.

A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A Bridge Intelligent Translations s.r.o. vállalat fenntart minden jogot a honlapon található valamennyi tartalom másolására és terjesztésére, valamint a közzétett adatok elektronikus tárolására és kezelésére.

​A Bridge Intelligent Translations s.r.o. vállalat honlapján közzétett minden egyes szerzői alkotás (videó, fénykép, hangfelvétel, táblázat, grafika, cikk és szöveges tartalom), valamint azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt áll. Ezek bármilyen formában történő felhasználása, másolása, illetve más személyeknek történő továbbítása csak a Bridge Intelligent Translations s.r.o. vállalat kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

​A Bridge Intelligent Translations s.r.o. vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon közzétett információk pontosak, frissek és teljesek legyenek. Fenntartja továbbá a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül változtatásokat, módosításokat és javításokat végezzen, valamint az információkat részben vagy egészben megváltoztassa, eltávolítsa, vagy új részekkel egészítse ki.

Ez a figyelmeztetés 2017. január 1-jétől érvényes.